ΓΕΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

Σινώπης 1, Νέα Μαγνησία - Τ.Κ. 351 00

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012-2013

E-mail Εκτύπωση PDF

 

 

 

 

Με την παρουσία καθηγητών, προσωπικού, γονέων και 60 μαθητών έγινε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κκ Νικολάου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιότατος Ηγούμενος της Ι.Μ. Αγάθωνος π. Δαμασκηνός, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Κοτρωνιάς Γ. , ο Περιφερειακός Δ/ντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας κ. Αργυρόπουλος Ηλ., ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπ/σης κ. Σιούτας Αθ., ο Σχολικός Σύμβουλος των Θεολόγων κ. Φύκας Δ., η Σχολική Σύμβουλος των Φιλολόγων κα Σκούρα Ειρ., ο Σχολικός Σύμβουλος των Φυσικών κ. Αργυρόπουλος Κων/νος και εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου της Ν. Μαγνησίας.

Μετά το πέρας της τελετής, τον λόγο πήρε ο Σεβασμιώτατος ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία και την προσφορά της Εκκλ/κής Σχολής Λαμίας, απευθύνοντας συμβουλές και παραινέσεις προς τους μαθητές. Στη συνέχεια, με σύντομο χαιρετισμό τους εξέφρασαν την στήριξή τους προς τη Σχολή και ευχήθηκαν καλή χρονιά ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Κοτρωνιάς, ο κ. Αργυρόπoυλος Ηλ. και ο κ. Σιούτας Αθ., ενώ την τελετή έκλεισε η Δ/ντρια του σχολείου κα Παπακώστα Παν. ευχόμενη καλή χρονιά. Όλοι οι ομιλητές επεσήμαναν οτι σε εποχές δύσκολες, όπως η σημερινή, είναι αληθινή ευλογία να είναι κάποιος μαθητής Εκκλησιαστκού Σχολείου.

Μετά τον Αγιασμό ακολούθησε μικρή δεξίωση όλων των παρευρεθέντων στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη διανομή βιβλίων στους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 26 Σεπτέμβριος 2012 09:51  


Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας

No images