ΓΕΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

Σινώπης 1, Νέα Μαγνησία - Τ.Κ. 351 00

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
ΓΕΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ Δραστηριότητες Εκπαιδευτικές Εκδήλωση από το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. με θέμα " Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο"

Εκδήλωση από το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. με θέμα " Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο"

E-mail Εκτύπωση PDF

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας την Πέμπτη, 21η Μαρτίου 2013, και ώρα 11:30΄ η εκδήλωση με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο».

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης ο κ. Δήμου Ιωάννης, υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Ν. Φθιώτιδας και ο κ. Θεοδώρου Χρήστος, τεχνικός υπεύθυνος ΚΕ. ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Ν. Φθιώτιδας ενημέρωσαν τους μαθητές μας για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και την κοινωνική δικτύωση.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης η κ. Παπαγιαννοπούλου Πολυξένη, Υπεύθυνη προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας, μίλησε στους μαθητές μας για τον διαδικτυακό εκφοβισμό και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, αναφέρθηκε σε φαινόμενα εθνικού και κοινωνικού ρατσισμού με αποδέκτες εφήβους.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και οι μαθητές  του 5ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας. Μετά την ενημέρωση ακολούθησε μια γόνιμη συζήτηση μεταξύ των μαθητών μας και των διοργανωτών του σεμιναρίου. Καθώς από παντού εγείρονται καθημερινά φωνές ανησυχίας για την ασφάλεια των παιδιών μας, θεωρούμε ότι η εκδήλωση αυτή ευαισθητοποίησε κηδεμόνες, εκπαιδευτικούς και μαθητές σε μια προσπάθεια πρόληψης οποιουδήποτε κινδύνου μπορεί να προκύψει από την λανθάνουσα χρήση του Διαδικτύου.

Φωτογραφικό υλικό

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 29 Μάρτιος 2013 11:12  


Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας

No images