ΓΕΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

Σινώπης 1, Νέα Μαγνησία - Τ.Κ. 351 00

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Γιορτή Πολυτεχνείου 2013

E-mail Εκτύπωση PDF

 

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 το Σχολείο μας τίμησε με μία σεμνή γιορτή την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Ο φετινός εορτασμός είχε και την ιδιαιτερότητα ότι φέτος συμπληρώνονται ήδη 40 χρόνια από τις ημέρες εκείνες του Νοεμβρίου 1973. Σύσσωμη η εκπαιδευτική μας κοινότητα παρέστη και παρακολούθησε τη γιορτή, την ευθύνη της οποίας είχαν ο καθηγητής του Σχολείου μας κ.κ. Μωϋσόγλου Κωνσταντίνος, κλ. ΠΕ 04.

Μαθητές απήγγειλαν σχετικά ποιήματα ενώ η χορωδία μας, υπό την διεύθυνση του καθηγητής Μουσικής κ. Ανδρέα Ιωακείμ, τραγούδησε τα πάντοτε επίκαιρα τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Λοϊζου κ.ά. Η θεολόγος κ. Ευριδίκη Καραμήτσιου με την εμπνευσμένη ομιλία της θύμισε σε όλους μας τα γεγονότα και αναφέρθηκε στο νόημά τους, ενώ προβλήθηκε και βίντεο ντοκουμέντο από τις ημέρες εκείνες. Όταν τελείωσε το πρόγραμμα της γιορτής, πήρε το λόγο η Διευθύντριά μας κ. Παπακώστα Παναγιώτα η οποία εξήρε τη σημασία της επετείου και συνεχάρη τους διοργανωτές της γιορτής. Στο τέλος όλοι μαζί ψάλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο.

Τη γιορτή μας τίμησε με την παρουσία του, εκτός από τους καθηγητές και τους μαθητές, ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγάθωνος και παλαιός καθηγητής της Σχολής μας Αρχιμανδρίτης

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 23 Νοέμβριος 2013 18:55  


Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας

No images