ΓΕΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

Σινώπης 1, Νέα Μαγνησία - Τ.Κ. 351 00

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
ΓΕΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ Νέα - Ανακοινώσεις Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Λαμίας

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Λαμίας

E-mail Εκτύπωση PDF

 

 

Ενημερώνουμε τους μαθητές του σχολείου μας και τους γονείς τους, για την ύπαρξη και λειτουργία του Συλλόγου Γονέων Και Κηδεμόνων του Εκκλησιαστικού Λυκείου ? Γυμνασίου Λαμίας.

Ευχαριστούμε πολύ, όλους όσους παρευρέθησαν στην ιδρυτική μας συνέλευση, που έλαβε χώρα, την Δευτέρα 20 - 1 -2014 και ώρα 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας. Εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας όπως αναφέρεται παρακάτω.

Ο Σύλλογός μας δημιουργήθηκε για να βοηθήσει κυρίως τους μαθητές του Σχολείου μας, σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν, είτε στο Σχολείο, είτε στο Οικοτροφείο, είτε στη ζωή τους γενικά. Παρακαλούμε λοιπόν τα παιδιά μας, να μας ενημερώνουν (μέσω της Διεύθυνσης του Σχολείου) για τυχόν προβλήματά τους, ώστε να πράξουμε αναλόγως.

Δ.Σ

Πρόεδρος: Αικατερίνη Κούγια - Καρδαρά

Γραμματέας: Ευθυμία Παπαδημητρίου

Ταμίας: Χαρίλαος Μάρκης

Μέλη: Ελένη Τετριμίδα ? Πολύζου

Νικόλαος Μπίτος

Ιουλία Διαμαντή ? Λιάγκα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύλλογός μας, ιδρύθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1988. Είναι τιμή όλων μας να μετέχουμε στην ανασύστασή του.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2014 11:58  


Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας

No images