ΓΕΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

Σινώπης 1, Νέα Μαγνησία - Τ.Κ. 351 00

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Καλλικελάδων Μαθητών μας Εγκώμιον

E-mail Εκτύπωση PDF

Μελωδικό δώρο με το κλείσιμο του διδακτικού έτους 2013-2014 επεφύλαξαν για το Σχολείο μας δύο μαθητές μας, ένας νυν και ένας πρώην.

Ο Ιωάννης Κωστορρίζος του Παναγιώτη, μαθητής της Γ΄ τάξης του  Γυμνασίου μας και ο Θεόφιλος  Κυριάκος, απόφοιτος του Σχολείου μας, διακρίθηκαν και βραβεύθηκαν στον Δ΄ Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ψαλτικής τον οποίο διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολις Δημητριάδος σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Βόλου «Ιωάννης ο Κουκουζέλης». Ο Ιωάννης Κωστορρίζος απέσπασε το δεύτερο βραβείο στο Γ΄ επίπεδο και ο Θεόφιλος Κυριάκος έλαβε το πρώτο βραβείο στο Δ΄ επίπεδο (το μοναδικό πρώτο βραβείο σε όλα τα επίπεδα). Ο διαγωνισμός διεξήχθη στο Βόλο το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014. Μεταξύ των μελών της 12μελούς κριτικής επιτροπής περιελαμβάνοντο οι εκπαιδευτικοί κ. Γούση Βασιλική και κ. Ιωακείμ Ανδρέας, οι οποίοι δίδαξαν φέτος το μάθημα της Βυζαντινής Μουσικής στο Σχολείο μας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε μαθητές και καθηγητές και τους ευχόμαστε ακόμη περισσότερες διακρίσεις και επιτυχίες στο μέλλον.

Περισσότερες λεπτομέρειες στις ηλεκτρονικές σελίδες που ακολουθούν:

·      Η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδας

·       Η Ιερά Μητρόπολις Δημητριάδος

 

 

 

 

 


Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας

No images