ΓΕΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

Σινώπης 1, Νέα Μαγνησία - Τ.Κ. 351 00

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑΣ!!!

E-mail Εκτύπωση PDF

ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑΣ!!!

Κάθε χρόνο οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου αναμένονται με αγωνία από ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο λόγος; Μα η έκδοση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των αποφοίτων της σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Την αγωνία λοιπόν αυτή άλλοτε διαδέχεται η χαρά για την επιτυχία και άλλοτε, αρχικά η απογοήτευση και στη συνέχεια η απόφαση για επανάληψη της σχετικής προετοιμασίας για συμμετοχή στις επόμενες πανελλαδικές εξετάσεις.

Φέτος, στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο ? Γυμνάσιο Λαμίας ίσχυσε μόνο το πρώτο! Τα παλικάρια μας της Γ΄ Λυκείου όχι απλώς μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους, αλλά μας έδωσαν κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζουμε! Όλοι όσοι πήραν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις του Ιουνίου 2014 εισήχθησαν στο Πανεπιστήμιο! Πρόκειται για ποσοστό επιτυχίας 100%! Αξίζει μάλιστα να τονισθεί ότι επιτυχίες δεν υπήρξαν μόνο σε Θεολογικές και Εκκλησιαστικές Σχολές (Θεωρητική κατεύθυνση), αλλά και στο Οικονομικό Τμήμα (Τεχνολογική κατεύθυνση).

Έχουμε, λοιπόν και λέμε:

· Βάρσος Ευάγγελος του Γεωργίου: Πρόγραμμα Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων, Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία (ΑΕΑ) Θεσσαλονίκης

· Καραπατής Γώργιος του Κωνσταντίνου: Θεολογική Σχολή (Τμήμα Θεολογίας), Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

· Καρδαράς Βασίλειος του Γεωργίου: Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών, Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία (ΑΕΑ) Αθηνών

· Πρίμπας Χριστόφορος ? Διαμαντής του Βασιλείου: Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Κρήτης (Ρέθυμνο)

· Χαιρόπουλος Ανάργυρος του Γεωργίου: Πρόγραμμα Εκκλησιαστικής Μουσικής και Ψαλτικής, Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία (ΑΕΑ) Βελλάς Ιωαννίνων

Τέτοια αποτελέσματα, όχι μόνον επιβραβεύουν τους κοπιάσαντες γι? αυτά, όχι μόνον αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση για τους επερχομένους μαθητές, αλλά μας ενδυναμώνουν και μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια για ένα καλύτερο Σχολείο, προς όφελος των μαθητών μας, προς όφελος της Εκκλησίας, της Ελληνικής Πολιτείας, προς όφελος του λαού μας.

Η Διευθύντρια, οι καθηγητές και οι μαθητές του Σχολείου μας εύχονται καλές σπουδές στους επιτυχόντες! Τους καλούμε, βεβαίως, να μη λησμονήσουν ποτέ το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας, μαθητές του οποίου διετέλεσαν και διά του οποίου κατάφεραν αυτό που κατάφεραν. Όσο για τους μικρότερους μαθητές μας, τους καλούμε να προσπαθήσουν να γίνουν καλύτεροι, να ξεπεράσουν τους φετινούς αποφοίτους μας!

Καλή σχολική χρονιά σ? εμάς, καλή ακαδημαϊκή χρονιά στους φοιτητές μας!

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 15 Δεκέμβριος 2014 15:55  


Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας

No images