ΓΕΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

Σινώπης 1, Νέα Μαγνησία - Τ.Κ. 351 00

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
ΓΕΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ Νέα - Ανακοινώσεις Εκδήλωση για την άφιξη της 12ης Αιμοδοτικής Φλόγας

Εκδήλωση για την άφιξη της 12ης Αιμοδοτικής Φλόγας

E-mail Εκτύπωση PDF


Την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 η φλόγα της 12ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας του Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοσίας, έφτασε στη συνοικία της Ν. Μαγνησίας.

Η υποδοχή της φλόγας έγινε στη 10 π.μ. στην πλατεία Καραολή και Δημητρίου από όλους τους εμπλεκομένους, και κυρίως από τους μαθητές μας, με μεγάλη χαρά.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης, όπου έγινε μια μικρή εκδήλωση προς τιμή του θεσμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Ακολούθησαν ομιλίες από την Διευθύντρια του Σχολείου μας, κ. Παπακώστα Παναγιώτα, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Διιβριωτών κ. Φούντα Παρασκευά, την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Μαγνησίας, κ. Μακρή Βίκη, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο αιδεσιμ. π. Χρήστος Καραγιάννης, ιερέας του Ι.Ν.Κωνσταντίνου και Ελένης της Ν. Μαγνησίας. Η κ. Παπακώστα επισήμανε ότι η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και κοινωνικής ευαισθησίας. "Μ΄ αυτό τον τρόπο σώζονται ζωές, αφού το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υποψήφιοι δέκτες είμαστε όλοι".

Μετά το πέρας των ομιλιών η φλόγα κατευθύνθηκε στο κέντρο της πόλης μας από τον μαθητή της Γ΄ Λυκείου Τσότζωρα Ανδρέα.

Γι΄ αυτή την ξεχωριστή στιγμή για την τοπική μας κοινωνία, Διευθύντρια και ο σύλλογος Διδασκόντων είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που οι μαθητές μας ενημερώθηκαν για την αξία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ευαισθητοποιήθηκαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση και στη λαμπαδηδρομία που για πρώτη φορά διοργανώθηκε στην πόλη μας.

Να είστε βέβαιοι ότι και στο μέλλον θα είμαστε πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες τέτοιου είδους προσπαθειών του Δήμου Λαμιέων.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 30 Σεπτέμβριος 2014 07:31  


Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας

No images