ΓΕΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

Σινώπης 1, Νέα Μαγνησία - Τ.Κ. 351 00

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Γιορτή Τριών Ιεραρχών

E-mail Εκτύπωση PDF

Τους τρεις Ιεράρχες τίμησε το Σχολείο μας στη εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας στις 30-12-2012.

Στο χαιρετισμό του ο Μητροπολίτης κ. Νικόλαος χαρακτήρισε σημαντικό το έργο των δασκάλων του Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου και εξήρε τις προσπάθειες που γίνονται τα τελευταία χρόνια για να μείνει ζωντανός ένας χώρος που διαπαιδαγωγεί νέα παιδιά και έχει ως στόχο να βγάλει στην κοινωνία σωστούς ανθρώπους.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Καλαντζής από τον οποίο ο Μητροπολίτης ζήτησε να σταθεί στο πλευρό του Εκκλησιαστικού Σχολείου και να στηρίξει ολόθερμα το έργο του.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Διευθύντρια της Εκκλησιαστικής Σχολής Δρ. Παπακώστα Παναγιώτα ενώ ακολούθησαν Βυζαντινοί Εκκλησιαστικοί Ύμνοι και τραγούδια για τη γιορτη των Τριών Ιεραρχών.

Ακολούθησε ομιλία από τον π. Δοσίθεο Κανέλλο Καθοδηγούμενο Ιεράς Μονής Τατάρνης Ευρυτανίας με θέμα:"Οι Τρεις Ιεράρχες: σκουριά του παρελθόντος ή φωτεινοί σηματοδότες σωστής πορείας;"

Την εκδήλωση παρουσίασε ο φιλόλογος καθηγητής Χρήστος Καλαντζής.

Έψαλλε η χωροδία της Σχολής συμπλαισιούμενη από αποφοίτους, υπό την διεύθυνση του καθηγητή Μουσικής Ανδρέα Ιωακείμ. Τα τραγούδια συνόδευσε η παροδοσιακή ορχήστρα της Ι.Μ. Φθιώτιδας με υπεύθυνο τον Δημήτρη Λόζο.

 


 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2013 17:25  


Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας

No images